Vakna med Eslöv – MittSkåne special – 16 juni 8–9

Nu är det dags för vår andra direktsända digitala näringslivsfrukost. Denna gången #MittSkåne-special med hemester (semestra på hemmaplan) som tema. Välkommen att följa mötet på tisdag den 16 juni kl. 8–9 via kommunens Facebook-sida. Klicka här för att komma till livesändningen. 

Nyheten är mer än 60 dagar gammal

– Coronatider kräver nya metoder. Vi ställer inte in, vi ställer om. Under maj och juni har vi valt att sända träffarna digitalt, vilket möjliggör för fler att delta, säger Cecilia Wennersten, näringslivsstrateg.

På på livesända näringslivsfrukost tisdagen den 16 juni leder vår moderator Trine Grönlund samtal i soffan med bland andra Johan Wessman, vd Öresundsinstitutet, som berättar om konjunkturläget i Skåne och Danmark med fokus på effekterna från pandemin och författaren, estradören och mångsysslaren Björn Ranelid som talar om coronakrisen som den nya tålamodsskolan.

Medverkar på länk gör Annelie Hulthén, Landshövding i Skåne som skickar en sommarhälsning med sina bästa tips på hemester i Mittskåne, Alexandra Rolland Andersson, vd ScanMarine, fartygsinredarna som just tagit första spadtaget till en ny produktionsanläggning och Göran Sjöberg, vd Hörby Bruk.

Vi sänder direkt online. Länken aktiveras på foretag.eslov.se och på Eslövs kommuns facebooksida en kvart innan sändning.

Filminslag med hemestertips från MittSkåne

Under sändningen kommer vi att visa ett antal nyproducerade filmer med hemestertips från MittSkåne. Även digitala hälsningar från våra grannkommuner. På plats i studion är vår kock, yrkesläraren Andreas Albihn från Carl Engströmskolan, som lagar picknickmat.

Sparbanken Skåne bjuder de första hundra anmälda

I vanliga fall brukar näringslivet äta frukost tillsammans med gott om tid för nätverkande. Under rådande omständigheter kommer istället Sparbanken Skåne att sponsra de första hundra anmälda med en frukostmacka som kan hämtas lokalt på vissa utvalda caféer i Eslöv, Höör och Hörby. Mer information om var skickas till dig/er som bokat er via foretag.eslov.se. Spara din bekräftelse!

Till anmälan!

Alla är välkomna att titta

Observera att den digitala näringslivsfrukosten är öppen för alla. Det betyder att alla som vill kan följa träffen via via kommunens Facebook-sida. Klicka här för att komma till livesändningen.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window