Letar du nya talanger?

Letar du nya talanger idag, i morgon eller i framtiden? Har du ett företag inom tillverkning och produktion? Då ska du komma på vår lunchträff. Förutom en god lunch delar vi med oss av hur andra företag har använt sig av vår samlade enhet Kompetenskraft, för att på ett smidigt sätt hitta talanger med rätt kompetens.

Det här kan vi hjälpa till med:

  • För dig som företag är din första kontakt med Kompetenslots – en funktion som på ett konkret sätt lyssnar in dina kompetensbehov, lotsar dig rätt och följer dig hela vägen från start till mål.
  • Genom samarbeten mellan våra utbildningsenheter och andra externa samarbetspartners kan vi snabbt utveckla förutsättningar och till exempel yrkesutbildningar för kompetent arbetskraft som matchar dina behov.
  • Vi har insyn i vilka talanger som finns. Berätta ditt behov för oss så matchar vi det.
  • Genom att investera i din personals kompetensutveckling och rekrytera rätt personer för rätt jobb kommer ditt företag att stärka sin konkurrenskraft och bidra till tillväxt och hållbarhet på lång sikt. Låt oss göra det tillsammans!

Kompetenskraft representerar visionen om att stärka och förbättra kompetensförsörjningen för företag i Eslövs kommun. Genom att samla resurser från näringslivsenheten, vuxenutbildning, yrkesutbildning, gymnasiet, Folkhögskolan, Arbetsförmedlingen samt Arbetsmarknadsenheten skapar vi en kraftfull enhet som är dedikerad till att stödja och främja tillväxten och utvecklingen av vårt näringsliv. För dig som företag ska det vara en väg in till oss!

Lunchen är ett avstamp till ett långsiktigt samarbete, så även om du inte har behov av nya talanger just nu är det bra att du kommer ändå. Se det som en möjlighet att tillsammans skapa förutsättningar att snabbt få rätt kontakt och hjälp när behovet dyker upp.

Läs mer och anmäl dig till lunchen >>

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window