Maria Grönquist tar över som rådgivare på Nyföretagarcentrum som firar 30 år

Multientreprenören Maria Grönquist är ny rådgivare för NyföretagarCentrum i Eslöv.

Nyheten är mer än 60 dagar gammal

Maria är multientreprenör som också arbetat som mentor och affärscoach till egna företagare med inriktning på marknad, sälj och personalfrågor.

– Jag känner mig både stolt och hedrad inför uppdraget i rollen som rådgivande coach där jag får möjlighet att kunna påverka och delge mina erfarenheter och kompetens till blivande företagare. Jag kommer att arbeta helhjärtat med uppgiften att vi skall etablera flera och framgångsrika företag i Eslöv, säger Maria.

NyföretagarCentrum erbjuder kostnadsfri rådgivning för dig som funderar på att starta företag eller nyligen har startat eget.

Näringslivschef Lars Persson och Nyföretagarcentrum Eslövs nya rådgivare Maria Grönquist.

Nyföretagarcentrum Eslöv firar 30 år!

Välkommen att fira Nyföretagarcentrum Eslöv som fyller 30 år tillsammans med oss!

Torsdagen den 24 november klockan 08:00-10:00 ses vi på Eslövs Folkhögskola för att minnas tillbaka på de gångna 30 åren och blicka framåt mot de kommande 30. Vi möter etablerade, nya och blivande entreprenörer som delar med sig av sina bästa framgångsrecept men också hur de hanterar alla utmaningar de ställs inför i vardagen. Inte minst blir det ett tillfälle att fira och uppmärksamma alla modiga entreprenörer och fundera kring hur vi tillsammans kan hjälpas åt för att stötta dem som funderar på att ta steget till att bli egna företagare.

Anmäl dig senast 21 november tillsammans med eventuella kostpreferenser

Länk till bokning

Program

08:00-8.30 Frukost & Mingel
08:30-08:50 Nyföretagarcentrum Eslöv – dåtid, nutid, framtid. Under ledning av Maria Grönquist, rådgivare på Nyföretagarcentrum Eslöv samt grundare och ägare av Co Kreativ AB träffar vi personerna som var med och lade grunden till Nyföretagarcentrum samt stiftelsens tidigare rådgivare som har väglett hundratals Eslövsföretag genom de 30 åren.
08:50-09:50 Möt tre Eslövsföretag som berättar om sina entreprenörsresor

  • Remmarlövs Gårdsbryggeri, det lilla familjeägda hantverksbryggeriet som har bryggt prisbelönt öl sedan 2014 och som idag brygger mer öl än någonsin. Årets Företagare i Eslöv 2022.
  • Webbas Studio, med 10 års erfarenhet inom webb & design sa Emma Christensen 2021 upp sig från sin anställning för att helt och fullt satsa på sitt företag för att få andra företag att växa genom en lyckad hemsida.
  • Sanus Glutenfri, det lilla familjebageriet som sedan starten 2014 med innovation och entreprenörskap har specialiserat sig på att baka glutenfria produkter till kunder i Sverige och övriga Europa. 2022 års mottagare av Göran Tunhammar-priset.
  • Ung Företagsamhet, morgondagens företagare presenterar sina affärsidéer

09.50-10:00 Avrundning och sammanfattning

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window