Näringsnytt

Nu närmar vi oss slutet på 2020 – ett år som verkligen har varit annorlunda och som har präglats av pandemin. Vi har alla behövt förändra vårt sätt att arbeta och leva. Det har krävt uthållighet, anpassningsförmåga och att ompröva det som vi alltid har gjort.

Nyheten är mer än 60 dagar gammal

Vi vill rikta ett varmt tack till alla er företagare i Eslövs kommun som i dessa svåra tider har kämpat på för att verksamheterna ska fungera. Vi skickar en extra tanke till dig som har drabbats allra mest av kundbortfall.

Det här året har vi sett dels många prov på hur ni har hjälpts åt, dels ett stort fokus på lösningar – det här ska vi fixa! Flexibiliteten och framtidstron i en mörk tid hjälper oss alla att härda ut och fokusera på att det finns ett slut även på dessa svåra tider.

Vi önskar dig en skön jul- och nyårshelg med välbehövlig vila och avkoppling! Låt oss se fram emot ett ljusare 2021!

Johan Andersson (S), kommunstyrelsens ordförande
Eva Hallberg, kommundirektör
Catharina Malmborg (M), kommunstyrelsens förste vice ordförande
Madeleine Atlas (C), kommunstyrelsens andra vice ordförande

Klicka här för att läsa nyhetsbrevet i sin helhet.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window