Moderator Cecilia Nebel och magiker David Persson klara för Därför:Eslöv 2022

Nu kan vi glatt presentera årets moderator med sidekick på Näringslivssseminariet den 29 september – Cecilia Nebel och David Persson!

Nyheten är mer än 60 dagar gammal

Cecilia Nebel har ett förflutet som nyhetsjournalist, men bestämde sig för att gå sin egen väg och satsa på livejournalistik på scen och framför kamera. Sedan dess har det blivit många talkshows, poddar, konferenser och livesamtal med kända och okända människor. Cecilia har grundat flera bolag, bland annat eventbolaget Optimistklubben, och är väl insatt i näringslivets utmaningar och glädjeämnen.

– Det ska bli fantastiskt roligt att få möta det växande näringslivet i Eslöv! Jag tror vi kommer att skapa magi – tillsammans!

Cecilia Nebel
David Persson

Cecilias strategi som moderator och samtalsledare är att inspirera och skapa förutsättningar för en konstruktiv diskussion.

– Samhällsdebatten ska aldrig ducka för problemen, men vi behöver också lyfta blicken och prata om lösningar och nya vägar framåt, berättar hon.

Som sidekick och för att levandegöra eventet än mer anlitar Cecilia magikern David Persson.

David Persson är svensk mästare i magi och har trollat ända sedan tonåren, och ännu tidigare än så. När han inte underhåller på konferenser och event över hela Europa förundrar han människor på gatorna och barn på sjukhus med sin magi.

Tioårsjubileum för Eslövs näringslivsdagar

Därför:Eslöv är tillbaka med full kraft och i år firar vi tio år – det vill vi fira stort med att tillsammans lyfta och hylla hela Eslövs kommuns näringsliv! Årets tema är Tillsammans – det blir fest, inspiration, ny kunskap och nya kontakter!

Gunilla von Platen

Bland annat får vi träffa superentreprenören, författaren och programledaren Gunilla von Platen. The Apprentice-aktuella Gunilla von Platen kommer bland annat att tala om vad som krävs för att lyckas som entreprenör.

De allra flesta känner nog igen Gunilla von Platen som en av investerarna i tv-programmet Draknästet. Hon började sin entreprenörsbana som en lysande säljstjärna och har sedan dess startat flera egna bolag.

Gunilla von Platen föddes 1972 i Turkiet. När Gunilla var fyra år gammal tvingades familjen, som har syrianskt ursprung, att fly till Tyskland under tumultartade omständigheter, något hon berättade om i sitt sommarprat 2021.

Talare X

På måndag den 4 juli presenterar vi nästa spännande talare. Håll utkik!

Bokning och biljetter

Biljetterna till näringslivsseminariet och galakvällen släpps onsdagen den 6 juli.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window