Ta nästa steg i ditt företagande med Eslövs kommuns Tillväxtresa

Äger/driver du ett företag med cirka 5–20 anställda och har viljan och ambitionen att ta nästa steg med ditt företag för att växa? Då är du välkommen att anmäla ditt intresse för Tillväxtresan – ett unikt utbildningspaket som Eslövs kommun erbjuder dig som Eslövsföretagare.

Utbildningen är genomförd. Kontakta oss om du vill ha mer information.

Tillväxtresan är ett unikt utbildningspaket som Eslövs kommun erbjuder med finansiering från Region Skåne och tillsammans med Ludvig & co.

För vem?

Tillväxtresan vänder sig till dig som har ett företag med cirka 5-20 anställda och som har en vilja och ambition att ta nästa steg med ditt företag för att växa.

Du väljer om du vill vara med på hela Tillväxtresan, eller endast modul I eller II. Det är dock viktigt att du kan delta vid samtliga tillfällen under de olika modulerna.

Vidare krävs det att du deltar aktivt i samband med utbildningstillfällena samt kan avsätta tid mellan gångerna för eget arbete.

Innehåll och upplägg

Utbildningen fokuserar på hands-on frågeställningar inom strategi, ledarskap, finansiering, ekonomi och styrelseutveckling. Allt för att ge dig som Eslövsföretagare de verktyg du behöver.

När?

Modul I – Hur agerar snabbväxande företag i krissituationer och vad kan vi lära av dem?

  • 4/10 kl. 8.30-12.00 med efterföljande lunch
  • 12/10 kl. 8.30-12.00 med efterföljande lunch

Modul II – EFL Executive Education, Affärsutvecklingsprogram

  • 29/10 kl. 13.00-16.30
  • 12/11 kl. 13.00-16.30
  • 26/11 kl. 8.30–16.30

Modul III – Ekonomisk genomlysning

Individuell överenskommelse med Ludvig & Co.

Begränsat antal platser

I modul I finns det 20 platser, fördelat på 10 företag med två deltagare från varje företag för att säkra genomförandekraften.

I modul II finns det 30 platser.

Subventionerat pris

Utbildningens värde är 10 000 kr per deltagare, men du som företagare betalar 1 000 kronor per deltagare för hela Tillväxtresan, det vill säga modul I och modul II samt en övergripande översyn av företagets ekonomiska ställning.

Vill du endast medverka under en av modulerna betalar du 500 kronor per deltagare oavsett vilken modul du väljer.

Vad ingår?

I priset ingår kursmaterial, kaffe och fika under halvdagsträffarna, lunch under heldagen samt en av Thomas Ahrens böcker.

De deltagare som genomgått modul II i utbildning kommer att få ett diplom för genomgången Affärsutvecklingsutbildning i Eslövs Kommuns regi i partnerskap med EFL.

Anmälan

Du anmäler dig genom att mejla ett par rader till lars.persson2@eslov.se om varför du är intresserad av att medverka i Tillväxtresan och vad du förväntar dig att få ut av din till medverkan.

Urval görs genom hur väl sökanden uppfyller kriterierna för utbildningen.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window