Starta

För dig som vill starta eget finns en del att fundera igenom. Själva idén kan behöva slipas till, liksom kunskaper om företagsformer och skatteregler.

Som ny företagare dyker det upp många frågor längs vägen. Vilka lagar och regler måste man ta hänsyn till? Vem ska man kontakta? Var finns ledig mark och lokaler? Vi kan hjälpa till att förmedla kontakter inom den kommunala organisationen, med andra företagare, med fastighetsägare och med en rad andra viktiga samarbetspartners. Välkommen att kontakta oss!

På den här sidan hittar du tips på offentliga aktörer och andra företag och organisationer som arbetar med att hjälpa privatpersoner att starta eget företag. I ett inledningsskede är det bra att ta kontakt med någon sådan för att få råd och hjälp.

NyföretagarCentrum Eslöv

NyföretagarCentrums huvuduppgift är att genom framförallt rådgivning hjälpa till att starta företag och stimulera nyföretagare i Eslövs kommun. NyföretagarCentrum har tillgång till ett stort lokalt rådgivarnätverk bestående av näringsliv, banker, försäkringsbolag, lokala och regionala myndigheter samt andra experter på orten.

Verksamheten finansieras av lokala sponsorer och Eslövs kommun är en av dessa.

NyföretagarCentrum Eslöv

Viktiga sidor för dig som ny företagare i Eslövs kommun

Nedan har vi samlat ett urplock av saker som kan vara värdefulla för dig som ny företagare i kommunen. Du hittar bland annat tips på finansieringsalternativ, företagsorganisationer och nätverk samt information om företagsträffar i Eslövs kommun.

Checklista för dig som vill starta företag (verksamt.se)

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window