Rådgivning för företagare

Ska du starta företag? Behöver du hjälp med finansiering? Har du andra frågor kring utveckling av ditt företag? Här har vi samlat länkar till rådgivning för företagare. Bland annat till de myndigheter och organisationer som du kommer att ha kontakt med när du startar och utvecklar ditt företag.

Almi erbjuder allmän företagsrådgivning som är kostnadsfri, opartisk och konfidentiell. Almis mål är att fler innovativa idéer kommersialiseras och att livskraftiga företag startas och utvecklas vidare.

Almis webbplats

Connect Sverige är en ideell förening vars mål är att hjälpa till att utveckla tillväxtföretag. Genom frivilliga insatser vill Connect sammanföra entreprenörer med finansiella, tekniska och företagsutvecklande resurser.

Till Connect Sveriges webbplats

NyföretagarCentrums huvuduppgift är att genom framförallt rådgivning hjälpa till att starta företag och stimulera nyföretagare i Eslövs kommun. NyföretagarCentrum har tillgång till ett stort lokalt rådgivarnätverk bestående av näringsliv, banker, försäkringsbolag, lokala och regionala myndigheter samt andra experter på orten.

Verksamheten finansieras av lokala sponsorer och Eslövs kommun är en av dessa.

Till NyföretagarCentrum Eslöv

Hur ska du praktiskt göra för att till exempel få anstånd med att betala skatt? Hur fungerar korttidspermitteringar? Kan du få minskade arbetsgivaravgifter, ersättning för sjuklönekostnader, eller behöver du varsla personal?

På Entreprenörshjälpen får du hjälp och rådgivning kring vad du som företagare kan göra för att hantera konsekvenser av pandemin. Du kan också få hjälp med att revidera din budget, justera den befintliga affärsplanen och inte minst få en samtalspartner till företaget i dessa svåra tider.

Entreprenörshjälpen är kostnadsfri och allt som diskuteras är under sekretess.

Läs mer om Entreprenörshjälpen här

Eslövs kommun erbjuder dig som vill starta och driva företag i kommunen en kostnadsfri service som gör det enklare att snabbt hitta rätt bland tillstånd och regler. Det ska vara enkelt för dig som företagare att verka i Eslöv.

Genom att vända dig till företagslotsen får du snabbt en överblick över de tillstånd du behöver för din verksamhet. Företagslotsens service kan leda till kortare handledningstider och att minimera dina myndighetskontakter.

Du kan också själv se vilka tillstånd och regler som kan vara relevanta för just din bransch i vår översikt över tillstånd och regler för olika branscher.

Boka möte med vår företagslots

Läs mer om vad företagslotsen kan hjälpa till med

Coompanion i Skåne arbetar med information, rådgivning, utbildning och stöd för att öka kunskapen om kooperativt företagande och det kooperativa arbetssättet. Ekonomisk förening är företagsformen för det kooperativa företagandet.

Coompanion Skånes webbplats

IUCs uppgift är att ta tillvara och medverka till att utveckla goda produkt- och affärsidéer i små och medelstora företag. Näringslivsutveckling, finansiering och konsultverksamhet är grundpelarna i verksamheten.

Till IUC Syd

SUF´s strävan är att personer med olika idéer och problemlösningar skall få adekvat utbildning, säker finansiering och konkret hjälp för att snabbt och framgångsrikt kunna lansera sina uppfinningar.

Till SUF Syd

Skatteverket erbjuder kostnadsfria informationsträffar till företagare om skatter, avgifter och annat som är bra behöver veta.

Till Skatteverket

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window