Jobb- och utbildningsmässa på Carl Engström-skolan

Anmäl ditt företag till jobb- och utbildningsmässan för att träffa dina framtida medarbetare! Den 29 mars anordnas en jobb- och utbildningsmässa på Carl Engström-skolan som riktar sig till ungdomar som snart ska ut i arbetslivet eller påbörja praktik. Anmälan är öppen för företag som vill visa upp sin verksamhet för framtidens arbetskraft.

Nyheten är mer än 60 dagar gammal

Det är gymnasiet och vuxenutbildningen i Eslövs kommun som arrangerar jobb- och utbildningsmässan tillsammans med företagen. Här kan arbetssökande och arbetsgivare träffas i ett personligt möte. Syftet med mässan är att skapa förutsättningar för en mer effektiv matchning på arbetsmarknaden.

Jobb- och utbildningsmässan är ett utmärkt tillfälle att berätta om sin verksamhet för ungdomar och arbetssökande. Berätta om karriärsmöjligheter, utbildning eller yrkesroller som kan intressera besökarna. Passa på att träffa framtidens arbetskraft och att visa upp ert företag till personer som snart ska ut i arbetslivet eller på praktik.

Anmäl ditt företag till mässan via en av mejladresserna nedan.

Datum och tid: 29 mars klockan 13–16

Plats: Carl Engström-skolan, B-huset

Anmälan och frågor:
info.carlengstromgymnasiet@eslov.se eller vuxenutbildningen@eslov.se

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window