Starta

För dig som vill starta eget finns en del att fundera igenom. Själva idén kan behöva slipas till, liksom kunskaper om företagsformer och skatteregler.

Som ny företagare dyker det upp många frågor längs vägen. Vilka lagar och regler måste man ta hänsyn till? Vem ska man kontakta? Var finns ledig mark och lokaler? Vi kan hjälpa till att förmedla kontakter inom den kommunala organisationen, med andra företagare, med fastighetsägare och med en rad andra viktiga samarbetspartners. Välkommen att kontakta oss!

På den här sidan hittar du tips på offentliga aktörer och andra företag och organisationer som arbetar med att hjälpa privatpersoner att starta eget företag. I ett inledningsskede är det bra att ta kontakt med någon sådan för att få råd och hjälp.

NyföretagarCentrum Eslöv

NyföretagarCentrums huvuduppgift är att genom framförallt rådgivning hjälpa till att starta företag och stimulera nyföretagare i Eslövs kommun. NyföretagarCentrum har tillgång till ett stort lokalt rådgivarnätverk bestående av näringsliv, banker, försäkringsbolag, lokala och regionala myndigheter samt andra experter på orten.

Verksamheten finansieras av lokala sponsorer och Eslövs kommun är en av dessa.

NyföretagarCentrum Eslöv

Företagslots

Eslövs kommun erbjuder dig som vill starta och driva företag i kommunen en kostnadsfri service som gör det enklare att snabbt hitta rätt bland tillstånd och regler. Det ska vara enkelt för dig som företagare att verka i Eslöv.

Genom att vända dig till företagslotsen får du snabbt en överblick över de tillstånd du behöver för din verksamhet. Företagslotsens service kan leda till kortare handledningstider och att minimera dina myndighetskontakter.

Du kan också själv se vilka tillstånd och regler som kan vara relevanta för just din bransch i vår översikt över tillstånd och regler för olika branscher.

Företagslots

Boka företagsbesök

Vill du få besök av oss från Eslövs kommun? Under ett företagsbesök kan du diskutera kommunala frågor som rör din verksamhet, som till exempel tillgång till mark och lokaler och etablering av företag i Eslövs kommun. Du får möjligheten att visa upp din verksamhet och höra mer om vad vi på kommunen arbetar med för att utveckla företagsklimatet och göra Eslövs kommun till den bästa kommunen att bo och verka i. Kontakta oss för att boka ett företagsbesök!

Boka företagsbesök

Viktiga sidor för dig som ny företagare i Eslövs kommun

Nedan har vi samlat ett urplock av saker som kan vara värdefulla för dig som ny företagare i kommunen. Du hittar bland annat tips på finansieringsalternativ, företagsorganisationer och nätverk samt information om företagsträffar i Eslövs kommun.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window