Näringslivsdagar

I nära samarbete med det lokala näringslivet och andra samarbetspartners arrangerar vi varje år näringslivsdagar som attraherar besökare att lyssna till intressanta talare, mingla och knyta nya kontakter.

Vår ambition är att arrangera Skånes mest relevanta näringslivsdagar. Fokus ska ligga på kunskap, inspiration och nätverkande i syfte att omvärldsbevaka, synliggöra det lokala näringslivet och stärka varumärket Eslöv.

2023 års näringslivsdagar går av stapeln 27 och 28 september.
Temat i år är – Eslöv 2040 – framtid, tillväxt, innovation och hållbarhet.

Därför:Eslöv 2023

Förra året firade vi tio år och i år är det premiär för Eslövs kommuns nya näringslivsdagar! Årets tema är Eslöv 2040 – framtid, tillväxt, innovation och hållbarhet.

Torsdagen den 28 september är det dags för Skånes bästa näringslivsdag med näringslivsseminarium, möten och stjärnfylld galakväll. I år höjer vi ribban ytterligare och ser fram emot en späckad dag med intressanta talare, spännande möten, skratt och oförglömliga minnen.

Vi har lyssnat in våra sponsorer och deltagare och det ännu mer tid för mingel, vi lägger till möjlighet till att ställa ut och vi har ökat upp antalet deltagare på galamiddagen. Välkommen till en halvdag och kväll med inspiration, ny kunskap och nya kontakter helt inpackat i feststämning!

Onsdagen den 27 september bjuder Dr P Håkanssons stiftelse in till spännande seminarium på Medborgarhuset där hälsa och livsmedel är i fokus. Under seminariet uppmärksammas unga forskare för deras vetenskapliga insatser inom området.

Tillsammans firar vi och levlar upp Därför:Eslöv mot nya höjder!

Samarbetsparter 2022

Dr P Håkanssons stiftelseDr P Håkanssons stiftelseSkånska Dagbladet

Sparbanken SkåneEslövs Bostads ABDisab

Häglunds Fastigheter Orkla Foods Sverige Kavli
Nordic Sugar Smurfit Kappa Otto Nilssons Byggnads AB HSB
VICI Sandéns Security PrintingBA Bygg Fastigheter IT ConnectionSpoltec Hotel Stensson Behind LiveApoteket hjärtatBiogaia Productions AB

Därför:Eslöv 2021

Därför:Eslöv 2020

Därför:Eslöv 2020 genomfördes som digital livesändning. Lyssna på förra årets talare eller häng med i företagskampen ”Spårlöst i Eslöv” med Kalle Lind som som tävlingsledare.

Se livesändningarna i efterhand

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window