Eslöv utvecklas

Skåne är hett. Det betyder att det kokar i Eslöv och andra kommuner nära Malmö, Lund och Köpenhamn. Prognosen säger att Skåne inom åtta år kommer att nå en befolkning om 1,5 miljoner invånare, en ökning med 140 000 jämfört med idag.

Den snabba utvecklingen kräver en långsiktig plan och det har Eslöv. Vi expanderar, renoverar och bygger ihop så att du och alla andra får förutsättningar att jobba, leva och åka dit ni ska. Vi gör det på ett sätt som är hållbart för både människa och miljö, just nu och många generationer framöver.

Här får du veta mer om hur Eslövs kommun växer och hur det påverkar de platser du bor och rör dig på.

Dialog och samråd

På Eslövs kommuns öppna hus och samråd kan du vara med och påverka detaljplaneringen. Under samrådet visar vi upp förslag som du har möjlighet att diskutera och tycka till om. Du kan lämna synpunkter under hela samrådstiden. Under granskningen är det sista möjligheten för dig som berörs att tycka till men också ett tillfälle att se hur synpunkter från samrådet påverkat planen.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window