Näringslivsfrukost för företagare 28 augusti

28 aug 07:30

Carl Engström-skolan Eslöv

Näringslivsfrukost för företagare 28 augusti

Vi välkomnar dig till en unik och inspirerande näringslivsfrukost som tar plats på helt nya Carl Engström-skolan onsdagen den 28 augusti klockan 7.30–09:00.

Hösten 2017 påbörjades byggnationen av en skola med moderna klassrum, härligt ljus och luftig arbetsmiljö med gott om plats för både elever samt lärare. Skolan är en av Eslöv kommuns satsningar på utbildning och lärande. Förutom en exklusiv rundvandring i Sveriges kanske finaste skola för gymnasie- och vuxenutbildning berättar Johan Holmqvist, avdelningschef för gymnasie- och vuxenutbildningen, om skolans tillblivelse och om planerna för framtiden. Johan berättar också om hur söktrycket har sett ut under våren och om vilka program som erbjuds på Carl Engström-skolan.

På plats under näringslivsfrukosten kommer representanter från Arbetsförmedlingen finnas tillgängliga för att informera om hur arbetet kommer att bedrivas i framtiden och vad det innebär för dig som företagare. Göran Sjöberg från Teknikcollege får du också lyssna på prata om vikten av ett stärkt samarbete mellan samhälle, näringsliv och skola.

Varmt välkommen!
/Eslövs kommun

  • Carl Engström-skolan
  • Östergatan 15
  • Eslöv
  • 28 augusti 2019, 07:30 - 09:00

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window