Eslöv växer! Plan- och byggkväll för allmänheten, 7 oktober 18–20

7 okt 18:00

Medborgarhuset Eslöv

Eslöv växer! Plan- och byggkväll för allmänheten, 7 oktober 18–20

Torsdagen den 7 oktober hälsas du välkommen till Medborgarhuset kl. 18–20.

Vår kommun beräknas närma sig 40 000 invånare år 2035. Det är drygt 6 000 fler än idag.

Den snabba utvecklingen kräver en långsiktig plan och det har Eslöv. Vi expanderar, renoverar och bygger ihop så att du och alla andra får förutsättningar att jobba, leva och åka dit ni ska. Vi gör det på ett sätt som är hållbart för både människa och miljö, just nu och många generationer framöver.

Torsdagen den 7 oktober hälsas du välkommen till Medborgarhuset kl. 18–20.
På plats ger tillväxtavdelningen med planenheten information om pågående och kommande detaljplaner och projekt i Eslövs kommun. Dessutom kommer kommunens satsningar med Eslövs historiewebb och kulturmiljökarta att presenteras.

Du som vill, är välkommen att avsluta med en liten stadsvandring i Eslövs centrala delar. Vi kommer att lägga tonvikt på stadens bebyggelseutveckling från grundartid till idag. Turen tar cirka 45 minuter och är ungefär en kilometer lättgånget lång.

Det behövs ingen föranmälan, men om du vill vara säker på att få kaffe och macka, boka din plats senast söndag 3 oktober (klicka på bokningslänk i rutan till höger). Mackan är vegetarisk (gluten- och laktosfritt alternativ finns).

Välkommen!

  • Tidpunkt
  • 7 oktober 2021, 18:00 - 20:00
  • Medborgarhuset
  • Kyrkogatan 1
  • 241 31
  • Eslöv
  • 7 oktober 2021, 18:00 - 20:00

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window