Därför:Eslöv – Näringslivsseminarium torsdagen den 12 september

12 sep 08:00

Medborgarhuset Eslöv

Därför:Eslöv – Näringslivsseminarium torsdagen den 12 september

Näringslivsseminarium, torsdag 12/9 8.00-12.30 Medborgarhuset, Eslöv

Vi hälsar företagare och företagsintresserade i hela regionen välkomna till Därför:Eslöv.

Klockan 08.00 slår vi upp portarna på Medborgarhuset. Frukost serveras fram till 08.30 och därefter välkomnas ni in i A-salen för en spännande förmiddag med näringslivsfokus på temat ”Människan i fokus”.

Program

08.00 Välkommen till en dag full av möjligheter! Registrering och frukost.
08.20 Tag plats!
08.45 MAGDALENA FORSBERG
Skidskytten Magdalena Forsberg är en av Sveriges populäraste idrottare alla kategorier. Svenska folket har röstat fram henne till hela fyra Jerringpris. Magdalena vet av egen erfarenhet att nyckeln till framgång är att sätta upp rätt mål och att verkligen ta reda på vad som krävs för att nå sitt mål. Hur lyckades hon bli bäst och dessutom behålla sin position på toppen i många år?
09.35 ANDERS NYBERG
Anders Nyberg är VD på Apotek Hjärtat och har under hela sitt yrkesliv arbetat med detaljhandelsfrågor, bland annat som vice vd på ICA, vice vd med ansvar för affärsutveckling på Axfood och som regionchef på Åhléns. Anders delar med sig av Apoteket Hjärtats företagskultur, som han menar är långt viktigare än ett företags strategier. Culture beats strategy, är hans devis.
10.05 Moderatorerna leder samtal i soffan mellan Anders Nyberg och ett par Eslövsföretagare på temat företagskultur.
10.20 Frukt och fikapaus och mingel i foajén
10.45 MALOU VON SIVERS
Malou von Sivers är journalist, moderator, föreläsare och känd TV-profil. Hon har lång erfarenhet som arbetsledare och av att leda komplicerade kreativa processor och kommer under föreläsningen att tala om de viktiga mötena människor emellan, förändringsprocesser och om hur man får balans i livet.
11.15 Moderatorerna leder samtal i soffan mellan Malou von Sivers och ett par Eslövsföretagare på temat förändringsprocesser.
11.30 ARASH GILAN
I en värld där allt digitaliseras, vad händer då med det som inte kan digitaliseras? Arash Gilan är en digital expert som sätter det mänskliga perspektivet i centrum. Det digitala berör precis allting i samhället idag, där människa och maskin måste samexistera. Hur ska man förhålla sig till digitaliseringen? När kan den vara ett stöd respektive ett hinder? Allt börjar och slutar med det som vi människor har gemensamt men som maskinen saknar – känslor och upplevelser.
12.15 Moderatorerna sammanfattar dagen
12.30 Lättare lunch och mingelmöten på Medborgarhuset. Eftermiddagen fortsätter med business-to-business-mässa på Hotell Stensson kl. 13.30

 

Lättare lunch 12.30-13.00

Ta tillfället i akt att skapa nya kontakter, samarbeten och affärer, mingla och knyt kontakter.

Kostnad

300 kronor exklusive moms för seminarium, frukostfika och lunch. Anmälan krävs.

Om du får förhinder vill vi att du avbokar din plats via länken som finns i bekräftelsemejlet. Biljetter får överlåtas, men vi tar ut full avgift vid utebliven närvaro. Avanmälan måste göras senast 2 september.

 

  • Tidpunkt
  • 12 september 2019, 08:00 - 12:30
  • Lokalen öppnar
  • 12 september 2019, 07:45
  • Medborgarhuset
  • Kyrkogatan 1
  • 241 31
  • Eslöv
  • 12 september 2019, 08:00 - 12:30

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window