Därför:Eslöv – B2B-mässa torsdagen den 12 september

12 sep 13:30

Hotel Stensson Eslöv

Därför:Eslöv – B2B-mässa torsdagen den 12 september

Business-to-businessmässa, torsdag 12/9 13.30-16.00 Hotell Stensson, Eslöv

Det är i mötet mellan människor magi uppstår. Det vill vi ta fasta på under näringslivsdagens eftermiddag då Eslövs kommun och näringslivet i samverkan för första gången anordnar en B2B-mässa med Eslöv i fokus.

Vi vill med Eslöv B2B skapa en arena där du som företagare och verksam i Eslöv får presentera ditt företag, ta del av andras verksamheter, hitta spännande samarbeten och nya leverantörsupplägg. Målsättningen är att mässan ska verka för stor affärsnytta både på lång och kort sikt i kommunen.

Eftermiddagen innehåller aktiviteter, men självklart är målet att skapa kontakter. Du deltar genom att vara utställare eller gäst. Mingla runt, prata och knyt kontakter! En aktivitet under eftermiddagen är speeddating. Speeddating påminner om sällskapsleken ”Hela havet stormar”– ett roligt sätt att lära känna många nya personer på kort tid.

Vår konferencier på plats kommer att intervjua utställare och deltagare och möjlighet finns att presentera olika slags ”sök”. Söker du och ditt företag något specifikt samarbete? En person med unik kompetens? En lokal? En leverantör? Ta tillfället i akt och gör business på hemmaplan!

Det blir en spännande eftermiddag på Hotell Stensson! Bland annat kommer Henric Blomsterberg att berätta om de fortsatta planerna för hotellet och visa runt i de nyrenoverade delarna.

Kostnad

Priset är 400 kr. exklusive moms för dig som vill ställa ut. Då ingår ett bord och plats för 2 roll ups, frukt och fika. Priset gäller för två deltagare per företag. Anmälan krävs för deltagande och det är begränsat antal platser (30 st utställare).

Vill du inte ställa ut, men ändå delta, är kostnaden 200 kr. exklusive moms per person och företag.

Vid frågor om B2B-mässan kontakta Helena Nilsson på, helena.nilsson@eslov.se

Välkommen till Eslöv B2B!

  • Tidpunkt
  • 12 september 2019, 13:30 - 16:00
  • Hotel Stensson
  • Stora Torg 12
  • 241 30
  • Eslöv
  • 12 september 2019, 13:30 - 16:00

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window