Därför:Eslöv – 28 september – näringslivsdag

t t t

Medborgarhuset Eslöv

Därför:Eslöv – 28 september – näringslivsdag

Torsdagen den 28 september är det dags för Skånes bästa näringslivsdag med seminarier, möten och stjärnfyllt galamingel.

I år höjer vi ribban ytterligare och ser fram emot en späckad dag med intressanta talare, spännande möten, skratt och oförglömliga minnen. Vi har lyssnat in våra sponsorer och deltagare och i år blir det mer tid för mingel, vi lägger till möjligheten till att ställa ut och vi har ökat upp antalet deltagare och lagt om programmet så att det startar vid lunch och fortsätter till kvällen. Välkommen till en halvdag och kväll med inspiration, ny kunskap och nya kontakter – helt inpackat i feststämning!

Dagen startar med lunch på Medborgarhuset kl. 12.30. Från kl. 13.30 får vi ta del av intressanta föreläsare, vi får möjlighet att mingla och erbjuds även mikroföreläsningar. Näringslivsdagen avslutas med galamingel, underhållning och prisutdelning på Medborgarhuset.

  • Medborgarhuset
  • Kyrkogatan 1
  • 241 31
  • Eslöv
  • 28 september 2023, 12:30 - 21:00

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window