Därför:Eslöv – näringslivsseminarium, 24 september

t t t

Digital livesändning

Därför:Eslöv – näringslivsseminarium, 24 september

Vi kommer, på grund av rådande läge inte kunna träffas som vanligt på Därför:Eslövs näringslivsdagar som i år är den 23–24 september. Dagarna kommer dock att genomföras, om än i något anpassad form. Torsdagen den 24 september är du varmt välkommen att delta på vårt kostnadsfria digitala näringslivsseminarium med start kl. 8.30.

Näringslivsseminariet kommer att sändas live från Medborgarhuset utan publik, men med er och förhoppningsvis många, många tittare som följer oss live och interagerar digitalt.

Medverkar gör bland andra:

  • Trine Grönlund, moderator. Trine är världsmedborgare och slow-entusiast.
  • Henrik Widegren är läkare, föreläsare, artist och låtskrivare, uppmärksammad för sina humoristiska och allmänbildande föredrag. Henrik Widegren kommer bland annat att berätta om skrattets läkande krafter och medicinens sjuka historia de senaste 5 000 åren.
  • Jessica Abbot i är kanadensisk-svensk evolutionsbiolog och universitetslektor i Lund och parhäst med Henrik Widegren i SVT:s ”Fråga Lund”. Jessica kommer på ett begripligt och roligt sätt att prata om kopplingen mellan genetik och hälsa.
  • Håkan Wifvesson, är vd för Swerock och ordförande i FC Rosengård. Han kommer tillsammans med Hanna Marklund, fd fotbollsproffs och sportreporter, att berätta om arbetet de bedriver i FC Rosengård, om att leda sig själv och andra – att må bra, trivas och utvecklas.
  • Olof Manner, chefsanalytiker på Swedbank.
  • Sist men inte minst kommer Kalle Lind att leda tävlingen ”Spårlöst i Eslöv” – en variant av ”På spåret”, fast i vår vackra och spännande kommun.
  • Digital livesändning
  • 24 september 2020, 08:30 - 12:00

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window